Har du hört om det här kvinnogymmet förut?

Hej där alla mina grymma läsare! Coolt att du har klickat dig in på min blogg den här regniga septemberdagen. Det få allt bli lite actionspel senare idag för att spela älskar jag men något annat jag tycker är schysst det är att träna på gym. Jag är en riktig träningsnarkoman som går till ett kvinnogym i Helsingborg som heter Curves minst fem gånger i veckan, dit ska jag om en stund. 

 

Det är många som har funderat på att börja träna. Flera av mina tjejkompisar har nu också börjat träna på Curves. Jag förstår att jag har påverkat dem till att göra en riktigt bra sak för det är verkligen bra med träning. Det är därför jag skriver ett inlägg i bloggen för jag skulle uppriktigt sagt tycka om ifall jag kunde få någon av mina läsare att också ta det här steget till att börja träna. Jag har tränat på många gym men aldrig har jag tränat på ett så bra gym i Helsingborg som på Curves. Det är en samlingspunkt för tjejer i alla åldrar och är det på något ställe där man känner en stark samvaro med kvinnor så är det på Curves. Jag måste säga att vi har väldigt kul under tiden vi tränar och så gör vi ju något som får oss att må så oerhört bra. Tycker du att det är viktigt att komma i form med hjälp av fysisk träning så är förmodligen Curves det rätta stället för dig. Du får träna både styrka och kondition och den mesta träningen sker i grupp. Jag hoppas att jag får se dig där på Curves inom kort. Är det något du undrar över när det gäller detta kvinnogym i Helsingborg så kan du antingen titta in på gymmet eller slå dem en signal.