En bra heminredningsbutik

Även om jag för det mesta skriver här på bloggen om saker och ting som har med spel och fritid att göra, så är det nog ändå rätt så många av er som vet om att jag har en viss kärlek till det här med att inreda och att jag även länge har varit på jakt efter en bra heminredningsbutik. Nyligen så är det precis detta som jag har lyckats hitta och därför så tänkte jag att jag skulle skriva ett par ord om detta idag för er alla som är intresserade av heminredning, vare sig ni befinner er i Uppsala eller på Gotland. Den här heminredningsbutiken heter inget annat än Tyrsjöns Hem och Design och jag tycker verkligen alltid att jag numera lyckas hitta saker där som jag känner mig så otroligt nöjd med. De har ett väldigt härligt sortiment av heminredning och jag tycker även att de som jobbar hos Tyrsjöns Hem och Design är oerhört trevliga och behjälpliga. Hur som helst, så hoppas jag nu lite på att det här kommer att uppmärksamma denna fantastiska butik och även att ni andra som är intresserade av heminredning kommer att kunna finna någonting. Nu så ska jag dock försöka att inte göra det här inlägget allt för långt och ifall ni skulle vilja ta och kika vidare på just Tyrsjöns Hem och Design och det som de har att erbjuda, så finner ni bland annat detta på deras egna sida givetvis. Den finner ni exempelvis genom att klicka er vidare genom den länk som jag bifogat här i inlägget. Ha det nu så bra, allihopa, så hörs vi snart av igen!